Używamy ciasteczek do optymalizacji pracy serwisu i świadczenia usług na najwyższym poziomie.
Dalsze korzystanie ze strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Dowiedz się więcej:
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Przechowywanie lub dostęp techniczny jest niezbędny do uzasadnionego celu przechowywania preferencji, o które nie prosi subskrybent lub użytkownik.
Przechowywanie techniczne lub dostęp, który jest używany wyłącznie do celów statystycznych.
The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
5 Comments
Okropny przepis. Krem się zważył i wylądował w 🚽. Nie polecam. Zmarnowałam czas i pieniądze.
Prawdopodobnie ubijała Pani zbyt długo albo było coś nie tak ze składnikami. Robiłam ten krem kilkukrotnie i nigdy się nie zważył, a świetnie współgra ze słodkimi wypiekami.
Krem wyszedł doskonały 🙂
Bardzo się cieszę 😁👍 Dziękuję za wypróbowanie przepisu 😊
Poza tym zwarzonych kremów nie wyrzuca się do kosza 🙂 Zawsze warto poszukać sposobu na uratowanie zwarzonego kremu. Jest kilka prostych metod.